torsdag 19. januar 2012

BOLIG Magasinet

Jeg liker godt interiørmagasiner og får mye inspirasjon herfra. De siste 2-3 årene har jeg abonnert på et par norske blader men har blitt litt lei de og trengte rett og slett litt forandring. Lykken var derfor stor da jeg oppdaget det danske Bolig Magasinet. Her er det utrolig mye fint å se på og mye å hente inspirasjon fra. Jeg har nå sagt opp mine to norske og erstattet det med en danske. Mulig jeg etterhvert kommer til å trenge forandring igjen men nå gleder jeg meg allerede til neste utgave kommer i posten!

Liker utrolig godt stoffet fra Marimekko på bilde tre og prøver nå å finne ut om jeg kan få tak i det her i Bergen. Tror det vil passe perfekt på veggen over spisebordet.

  3 kommentarer:

 1. ELSKER BoligMagasinet , danskene er så flinke... Er det veldig mye dyrere å abonnere? Jeg abonnerer på BoligLiv fra Danmark som også er en favoritt! God helg til dere!

  SvarSlett
 2. Hei.

  Det ble ca 930,- kr for 12 utgaver og det blir vel omtrent det jeg betaler for bladet i kiosken. Fordelen er jo å få det rett i postkassa og slippe å kjøre langt til den ene plassen som har dette magasinet :)

  SvarSlett
 3. enig at det er greit å få det rett i postkassa for da behøver man ikke vente så lenge heller. BoligLiv er i norske butikker i hvertfall 1-2 uker etter at det er gitt ut og det er jo alt for lenge å vente ; )

  SvarSlett