mandag 10. september 2012

Workshop i København

For litt over en uke siden reiste jeg til København for å delta på en workshop med Kristina Dam. Hun er en dyktig grafisk designer og kunstner, og det var veldig lærerikt og inspirerende og få en dag sammen med henne! Du kan lese mer om hva vi gjorde på hennes blogg her. 

Bildene vi laget måtte gjennom flere steg, først maskering og akrylmaling. Deretter sprayes de for så og bli malt igjen. Mens dette tørker jobber vi med å lage tegninger/dekor som kan brukes i collagen. Når dette er på plass setter vi i gang med å lage papircollage på toppen av bildet og til slutt avsluttes det med enda litt spraymaling. Hardt arbeid som ble til et ganske kult resultat! Se også bilder fra Kari Anne Marstein som også deltok på workshopen. Hun er en dyktig kunstner fra Lillestrøm som også har sin egen blogg.

 

 

 

 

3 kommentarer:

  1. ja det var gøy! ble kjempeinspirert av denne dagen, nå er det bare å finne TID til kose seg ; ) veldig hyggelig å se deg igjen forresten!!! (selvom vi ikke fikk pratet så mye, det var jo rimelig intenst og høy konsentrasjonsnivå ; ) )

    SvarSlett
  2. Ja veldig gøy! Eg har allerede begynt å lage flere bilder :) Du må bare si i fra om du kommer over flere kurs som dette, eg e med!

    SvarSlett
  3. Hvor ser det bare fedt ud, mega misundelig, Kristina Dam laver de flotteste ting

    SvarSlett